Pragoffest 2013 a další cony - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Jiné srazy (https://bronies.cz/Forum-Jine-srazy--72) +---- Téma: Pragoffest 2013 a další cony (/Vlakno-Pragoffest-2013-a-dalsi-cony) |
Pragoffest 2013 a další cony - Corwin - 21.11.2012 Pro uspořádání informací zakládám nový topic. Vše podstatné budu dávat do úvodního příspěvku. RL/Skype konference - organizace bronies na conech Výsledek skype/RL konference: máte zde Věc je jednoduchá - bronies na conech se rozrostly takovým způsobem, že už se plánují vlastní linie, že se přidáme tam, sem nebo tam etc. Všeobecně je v tom ohromný bordel a je třeba to zorganizovat, sjednotit a jednat jakožto celek. Aktuálně se o věc zajímají tito lidé:
//Kdo se chcete dál přidat, pište sem. Doplňte zda chcete organizovat, nebo přednášet. Aktuální návrhy: Vytvořit vlastní linii Překecat Ffaška a přidat se pod Manifest Fantastiky Přidat se do jiné linie (seriescon, kidcon) - do těch nás tlačí Vašek. Aktuálně nás vašech chce dát do kidsconu nebo infantilconu - poslední info které mám. Můj názor - vlastní linie by byla super, ale na pragáč to už asi určitě neprotlačíme. Tam jsou místnosti rozdaný a tlačit tam něco nového by bylo kruté. Takže bych jí založil na FF - kteréžto nápady zde již byly a viděl jsem i info že už to je na 100% - nepotvrzené info. Ideální by bylo přihodit se pod Manifest - z Manifestu jsou všichni bronies (nebo valná většina ) a postupně se začínají objevovat tady - já jsem jen první vlaštovka (aktuálně jsem zástupce Elohir). MF má s bronies hodně společný program a pohled na věc - navíc hodně lidí z MF chce přednášet bronies přednášky a je třeba je hodit sem a domluvit se kdo bude mít co, ať se nerveme. Co prozatím navrhnuji - sehnat všechny aktivní lidi, kdo chtějí pomoct ať už s přednáškama nebo i organizací (tam na 100% potřebujeme pěknou a průbojnou slečnu co se nebojí využívat svých předností u nalitých chlapů ). Domluvit se kdo bude hlavní organizátor, kdo všechno mu bude pomáhat. Vybrat linii kam se hodíme na pragáč, zapracovat na vlastní linii pro FF a dál. Sjednotit propagaci a pořádně to rozjet! Komunikační kanály Toto fórum - padl návrh na vytvoření skryté sekce jen pro organizátory, důvod je prostý - informace na jednom místě, nespamování lidí kteří chtějí jen přednášet a zamezení flame waru a také situace kdy do věci kecá 100 lidí kteří s tím nakonec nic neudělají (poslední popsané jsem již zažil a je to hlavní důvod pro skrytí sekce). Skype konference pro organizátory RL porady v Praze - Corwin, Jamis, Brody, Elohir, Darm zde bydlí, většina se pravidelně účastní akcí v Tečce. Vše samozřejmě bude napsáno na fórum. Skype konference pro všechny kdo se chtějí účastnit: úterý 27.11.2012 v 21:00. kontakt - troling_corwin do žádosti o přidání přidejte poznámku že jste z fóra Re: Pragoffest 2013 a další cony - Wonderbolt - 21.11.2012 Jedna vec je u me jista. Jsem proti kidsconu a infantilconu. Tam dle meho nazoru bronies nepatri a Vasek nas tam cpe jen ze sve vlastni neznalosti tohoto fandomu a s jasnym podtextem nas uklidit mezi batolata do detskeho koutku. Na pragac to nestihneme, ale na FF bych to videl na vlastni linii. 1 az 2 dny. Co se tyce komunikace s Vaskem, Tak nemam problem. Klidne se toho ujmu. Trpelivost na to mam. RE: Pragoffest 2013 a další cony - Lyrel Luna Eclipsed - 21.11.2012 Ja myslim, ze pod series conem to neni vubec ostuda:3 ALe taky by se mi to libilo az na FF, lepe poradne a s pripravou, nez rychle a na <> , Na FF budu, tak muzu pomoct s pripravama , ale na Pragifestu si chci uzit SW Re: Pragoffest 2013 a další cony - Wonderbolt - 21.11.2012 Ostuda to sice neni, ale vlastni linie ma sve vyhody. RE: Pragoffest 2013 a další cony - JanoS - 21.11.2012 Ja bych se rad taky pridal a navrhuju strategickou poradu na PragoFFestu, a pak poradu s Vaskem taky tam. Vlastni linii v lete by to rozhodne chtelo. Ja bych se priklanel k Galloping Gala veceru s hudbou a nejakou srandou plus k celemu dni v mistnosti. Idealne v ruzne dny. RE: Pragoffest 2013 a další cony - Corwin - 21.11.2012 Porada na Pragoffestu - to by nám ujel vlak Hodně lidí se do organizace pouští právě teď. Osobně si myslím že s naplněním času který dostaneme nebude problém - gala, tuny přednášek, workshopy - tady na fóru je ohromné množství lidí kteří chtějí něco dělat a mají co ukázat všem ostatním Jde o to to domluvit Re: Pragoffest 2013 a další cony - Wonderbolt - 21.11.2012 Muzu poskytnout teamspeaku server nebo muzeme udelat Skype konferenci. Porada je nutna a cim driv, tim lip. Do pragoffestu cekat nemuzeme. To Uz musime MIT jasno I u Vaska RE: Pragoffest 2013 a další cony - Corwin - 21.11.2012 Jsem pro skype konferenci - hezky se tam ukládá historie toho co napíšeme. Ještě bych pár dní počkal, aby měli všichni šanci se přihlásit. Elohir přislíbila vyzískání nejnovějších informací od vaška - musíme vědět co on právě teď plánuje a jak to chce udělat. Info nahodíme sem a jakmile se všichni kdo chtějí přihlásí, tak bych sedl nad skypem (pochybuji že se sejdeme RL - já, Brody, Jamis, Darm, Elohir jsme z prahy, co zbytek?) a domluvili to. Ideálně příští týden - o víkendu je Kopr a to bude spousta z nás pryč. Doplnil jsem info do prvního postu, koukněte Re: Pragoffest 2013 a další cony - Wonderbolt - 21.11.2012 Videl bych to na pristi tyden. Skype bude asi nejsnazsi reseni. RL sraz Tak rychle dohromady nedame a pulls lidi ani nema sanci prijit. RE: Pragoffest 2013 a další cony - Corwin - 21.11.2012 Souhlasím. Co úterý večer? Mezitím zjistíme info od Vaška, dáme sem náš názor na věc a co bysme chtěli, plus se sem napíšou všichni aktivní lidé. O kom víte že by se rád zapojil, tak mu dejte echo ať se sem napíše a vyjádří se. Shrnuté názory všech zapojených dávám k jejich nicku v seznamu nahoře. |